Zumba

Tijd:
Donderdag 09.15 - 10.15u en 19.00 - 20.00u

Kosten:
1x per week: € 25,- /maand
2x per week*: € 32,50 /maand
onbeperkt*: € 37,50 /maand

óf een 10-rittenkaart voor € 80,-

*ook mogelijk in combinatie met dansfit en yoga.

 

Op zoek naar een leuke, sportieve dansworkout? Kom dan naar onze ZUMBA-lessen, geschikt voor jong en oud! Je wordt niet beoordeeld op je dansgevoel of -techniek, het enige dat je nodigt hebt is enthousiasme en plezier! 

Een zumbales wordt zorgvuldig opgebouwd van opwarming tot en met cooling down. Je kunt de les zo zwaar maken als je zelf wilt. Na een uur les voel je je weer helemaal fit!

logo_zumba.png


Dansfit

Tijd:
Dinsdag: 19.00 - 20.00u DANSFIT
Donderdag: 19.00 - 20.00u DANSFIT

Kosten:
1x per week: € 25,- /maand
2x per week*: € 32,50 /maand
onbeperkt*: € 37,50 /maand

óf een 10-rittenkaart voor € 80,-

*ook mogelijk in combinatie met zumba en yoga.

 

Voor dansers is het van groot belang dat zij hun lichaam en spieren goed onderhouden. Balans, core stability, een goede houding en zeker ook een goede conditie is dan ook een vereiste om blessures te voorkomen.

Dansfit is een wekelijkse les waarin pilates gecombineerd met cross-fit, afgestemd op de cursisten. Dansfit is dus een cursus om fit te worden en te blijven en het optimale uit je sport te halen. Of het nu om recreatief- of (top)sportniveau gaat, dit is voor iedere danser een gezonde toevoeging!

Schrijf_je_nu_in.png
 

 


Yoga

Tijd:
woensdag 18:15-19:15u Easyflow yoga
woensdag 19:30-20:30 Poweryoga (5 weekse cursus vanaf woensdag 13 februari)  

Kosten:
1x per week: € 25,- /maand
2x per week*: € 32,50 /maand
onbeperkt*: € 37,50 /maand

óf een 10-rittenkaart voor € 80,-

*in combinatie met dansfit en zumba.

 

Yoga helpt om soepel en evenwichtig van lichaam en geest te blijven. De les is zo ingericht dat de keuze en uitvoering van de houdingen zijn aangepast dat ieder zijn of haar ritme kan vinden. Met yoga ontwikkel je lenigheid, kracht, zachtheid en uithoudingsvermogen. Het verbetert de ademhaling, coördinatie, concentratie en balans. Daarnaast reduceert het stress en brengt het ontspanning!
 

Easyflow yoga

Easyflow yoga lijkt op de klassieke Hatha yoga, maar maakt meer gebruik van vloeiend in elkaar overlopende bewegingen. De rustige en ontspannende benadering maakt dat de les ook zeer geschikt is voor mensen met fysieke beperkingen. De continue rustig in elkaar overlopende bewegingen staan centraal in de les.
 

Power yoga

Een krachtige en dynamische vorm van yoga, waarbij de opvolgende fysieke houdingen door middel van ademtechnieken worden ondersteund. De serie oefeningen maakt het één geheel en heeft veel weg van een work-out.
 
Met ons maandabonnement en met de 10-rittenkaart kan er afgewisseld worden tussen zowel yoga, dansfit, zumba als streetdance.