logo_zumba.png


Zumba / Dansfit

Tijd:
Dinsdag 19:00 - 20:00u DANSFIT
Donderdag 09.15 - 10.15u ZUMBA
Donderdag 19.00 - 20.00u ZUMBA

Kosten:
1x per week: € 25,- /maand
2x per week*: € 32,50 /maand
onbeperkt*: € 37,50 /maand

óf een 10-rittenkaart voor € 80,-

*in combinatie zumba, dansfit en yoga.

 

Op zoek naar een leuke, sportieve dansworkout? Kom dan naar onze ZUMBA-lessen, geschikt voor jong en oud! Je wordt niet beoordeeld op je dansgevoel of -techniek, het enige dat je nodigt hebt is enthousiasme en plezier! 

Wil je liever wat minder dansen, maar wel de fitheid van een danser? Kom dan naar DANSFIT. Balans, core stability en uithoudingsvermogen staan centraal in deze lessen. Geschikt voor recreatief en sportief niveau!


Yoga

Tijd:
woensdag 18:15-19:15u Easyflow yoga
woensdag 19:30-20:30 Poweryoga (5 weekse cursus vanaf woensdag 13 februari)  

Kosten:
1x per week: € 25,- /maand
2x per week*: € 32,50 /maand
onbeperkt*: € 37,50 /maand

óf een 10-rittenkaart voor € 80,-

*in combinatie met dansfit en zumba.

 

Yoga helpt om soepel en evenwichtig van lichaam en geest te blijven. De les is zo ingericht dat de keuze en uitvoering van de houdingen zijn aangepast dat ieder zijn of haar ritme kan vinden. Met yoga ontwikkel je lenigheid, kracht, zachtheid en uithoudingsvermogen. Het verbetert de ademhaling, coördinatie, concentratie en balans. Daarnaast reduceert het stress en brengt het ontspanning!
 

Easyflow yoga

Easyflow yoga lijkt op de klassieke Hatha yoga, maar maakt meer gebruik van vloeiend in elkaar overlopende bewegingen. De rustige en ontspannende benadering maakt dat de les ook zeer geschikt is voor mensen met fysieke beperkingen. De continue rustig in elkaar overlopende bewegingen staan centraal in de les.
 

Power yoga

Een krachtige en dynamische vorm van yoga, waarbij de opvolgende fysieke houdingen door middel van ademtechnieken worden ondersteund. De serie oefeningen maakt het één geheel en heeft veel weg van een work-out.
 
Met ons maandabonnement en met de 10-rittenkaart kan er afgewisseld worden tussen zowel yoga, dansfit, zumba als streetdance.