Wedstrijd- en sportdansen

Wil je wedstrijden gaan dansen of dans je al wedstrijden? Voor danssport ben je bij ons aan het juiste adres!

Dans je al wedstrijden of dans je al langer in een groepscursus en wil je wedstrijden gaan dansen? Roeland en Fauve Schelfhout trainen en coachen paren van beginnersniveau tot internationaal wedstrijdniveau en staan ook zelf nog regelmatig op de wedstrijdvloer om up-to-date te blijven van de meest moderne danskennis.

Er zijn regelmatig technieklessen in groepsverband, waarin algemene thema's behandeld worden. Daarnaast zijn beiden beschikbaar voor privélessen, waar je de meest gerichte begeleiding krijgt die voor wedstrijdsport noodzakelijk is.

Wekelijks zijn er twee wedstrijdtrainingen (dinsdag en donderdag) en is er de mogelijkheid tot het volgen van sporttraining op dinsdagavond.

Naast deze diverse mogelijkheden binnen Dansrijck hebben wij ook de connecties en het netwerk binnen de nationale en internationale danssport om de meest ideale lijn uit te zetten naar succes!

Heb je nog géén danservaring? Dan is het verstandig om eerst een groepscursus te volgen, zodat je de basis van de belangrijkste dansen onder de knie hebt. In overleg kunnen we dan de juiste route uitstippelen die past bij je doelstelling en natuurlijk bij je beschikbare mogelijkheden.

 

Training

Wekelijks:
dinsdag 20.00u - 22.00u
donderdag 20.00u - 22.00u

Kosten: € 3,50 per persoon  

De standaard- en latintraining zijn gelijktijdig, dus er kan tussendoor gewisseld worden.
Informeer bij twijfel vooraf gerust even.