Jeugd dansen

Leuk vrij dansen voor jeugdleden, met introducés, in aansluiting op de lessen. Meer info volgt zodra er voldoende vraag naar is.

Dansavonden

Wil je wat meer oefenen in een vrije sfeer, je vrienden laten zien wat je geleerd hebt of een introducé warm maken voor dansen? Dan zijn onze vrije (thema)dansavonden voor leden een ideale gelegenheid. Lekker vrij dansen, met vrijblijvende tips van onze professionals!

Kom op vrijdagavond naar de vaste vrije dansavond (zonder entree) en dans gezellig mee. Ga je liever naar een (thema)avond? Houdt dan de agenda op de homepagina in de gaten voor de aankomende speciale dansavonden en/of -middagen.

Dansmiddagen

Matinee dansen, high tea dansen of gezellig een paasdansmiddag: je vindt het bij Dansrijck. Op een aantal zondagmiddagen in het jaar organiseert Dansrijck speciale themamiddagen om eens lekker een middagje los te gaan. En wie daar prijs op stelt kan onze dansleraren dan om tips vragen.

Ook organiseert Dansrijck op een aantal doordeweeks dagen dansmiddagen speciaal voor de ouderen onder ons. Met live muziek of een diskjockey die op dit publiek afgestemde muziek draait. En wie even niet wil dansen, kan dan lekker met een stukje vlaai en een goede kop koffie genieten van wat er op de vloer te zien is.

Zie onze agenda rechts op de homepagina voor de data.