Zumba

Op zoek naar een leuke, sportieve dansworkout? Kom dan naar onze ZUMBA-lessen, geschikt voor jong en oud! Je wordt niet beoordeeld op je dansgevoel of -techniek, het enige dat je nodigt hebt is enthousiasme en plezier! 

Een zumbales wordt zorgvuldig opgebouwd van opwarming tot en met cooling down. Je kunt de les zo zwaar maken als je zelf wilt. Na een uur les voel je je weer helemaal fit!

Kosten:
1x per week: € 25,- /maand
2x per week*: € 32,50 /maand
onbeperkt*: € 37,50 /maand

óf een 10-rittenkaart voor € 75,-

*ook mogelijk in combinatie met dansfit en yoga.

Tijden:
donderdag 09.15 - 10.15u en 19.00 - 20.00u

logo_zumba.png

Dansfit

Voor dansers is het van groot belang dat zij hun lichaam en spieren goed onderhouden. Balans, core stability, een goede houding en zeker ook een goede conditie is dan ook een vereiste om blessures te voorkomen.

Dansfit is een wekelijkse les waarin pilates gecombineerd met cross-fit, afgestemd op de cursisten. Dansfit is dus een cursus om fit te worden en te blijven en het optimale uit je sport te halen. Of het nu om recreatief- of (top)sportniveau gaat, dit is voor iedere danser een gezonde toevoeging!

Tijd:
Dinsdag: 19.00 - 20.00u DANSFIT

Kosten:
€ 25,- per maand (1x per week)
€ 32,50 per maand (2x per week, ook in combinatie met yoga en zumba)
óf € 75,- voor een 10-rittenkaart (ook te gebruiken voor yoga en zumba)

  

Schrijf_je_nu_in.png
 

 

Yoga


Ontspanningsyoga

Yoga helpt om soepel en evenwichtig van lichaam en geest te blijven. De les is zo ingericht dat de keuze en uitvoering van de houdingen zijn aangepast dat ieder zijn of haar ritme kan vinden. 
 

Hatha yoga

Een klassieke vorm van yoga toegankelijk voor iedereen, ervaring is niet nodig. 
Met yoga ontwikkel je lenigheid, kracht, zachtheid en uithoudingsvermogen. Het verbetert de ademhaling, coördinatie, concentratie en balans. Daarnaast reduceert het stress en brengt het ontspanning!

Met ons maandabonnement en met de 10-rittenkaart kan er afgewisseld worden tussen zowel yoga, dansfit, zumba als streetdance.

Kosten: € 25,- per maand
of € 75,- voor een 10-rittenkaart

Tijd:
Woensdag 18:15 - 19:15u