Yoga

Tijd:
maandag 18:15-19:15u Vinyasa easyflow yoga
maandag 19:30-20:30 Vinyasa flow yoga

Kosten:
1x per week: € 25,- /maand
2x per week*: € 32,50 /maand
onbeperkt*: € 37,50 /maand

óf een 10-rittenkaart voor € 80,-

*in combinatie met dansfit en zumba. 

Vinyasa easyflow yoga

Bij de Vinyasa Easy Flow worden de houdingen in een rustige flow uitgevoerd. Het tempo is wat lager dan de Vinyasa Flow les, wat goed is voor het werken aan de overgangen van de ene houding naar de andere. In deze les is wat meer ruimte voor zittende houdingen, verstilling en ademwerk. De zachtere aard van deze les maakt dat deze zeer geschikt is voor beginners, als je een fysieke beperking ervaart, maar juist ook als je meer ervaring hebt met yoga en je toe bent aan vertraging.

Vinyasa flow yoga

Bij Vinyasa Flow Yoga worden de houdingen in een flow uitgevoerd. De Vinyasa Flow is een actieve, krachtige les met vrijheid en creativiteit in de verschillende bewegingen die uit worden gevoerd. Maar alles in balans, er is dus ook ruimte voor verstilling en ademwerk. Deze les is voor alle niveau’s toegankelijk, de docent geeft opties voor de houdingen, waardoor je zelf de intensiteit kunt variëren.


Zumba / Dansfit

Tijd:
Dinsdag 19:00 - 20:00u DANSFIT
Donderdag 09.15 - 10.15u ZUMBA
Donderdag 19.00 - 20.00u ZUMBA/DANSFIT

Kosten:
1x per week: € 25,- /maand
2x per week*: € 32,50 /maand
onbeperkt*: € 37,50 /maand

óf een 10-rittenkaart voor € 80,-

*in combinatie zumba, dansfit en yoga.

 

Op zoek naar een leuke, sportieve dansworkout? Kom dan naar onze ZUMBA-lessen, geschikt voor jong en oud! Je wordt niet beoordeeld op je dansgevoel of -techniek, het enige dat je nodigt hebt is enthousiasme en plezier! 

Wil je liever wat minder dansen, maar wel de fitheid van een danser? Kom dan naar DANSFIT. Balans, core stability en uithoudingsvermogen staan centraal in deze lessen. Geschikt voor recreatief en sportief niveau!

logo_zumba.png