Ballet, Modern & Jazz

Ballet is een gracieuze dansstijl en de ballettechniek is dé basis voor heel veel verschillende danssoorten. Je wordt er heel sterk van, waardoor je ook moeilijke danspassen heel mooi kunt uitvoeren. Maar ballet is ook dansen en dansen doe je met gevoel, passie en plezier. Het dansplezier staat voorop, daarom wordt er in de les niet alleen gewerkt aan techniek, maar ook aan dansante combinaties in allerlei stijlen, zoals klassiek ballet, jazzballet en moderne dans. De lessen zijn aangepast aan de leeftijd en het niveau van de cursisten en met veel persoonlijke aandacht voor ieder individu. Leren dansen op spitzen is onderdeel van klassiek ballet.

logo_dansrijck.png
RICK_JPG.jpg

We delen onze kennis en ervaring met het Rick (Regionaal Instituut voor Cultuur- en Kunsteducatie) en Marie-Louise Bentlage, een gerenommeerde balletdocente van de Russische school.

Dit zorgt ervoor dat we onze cursisten een gedegen balletcursus kunnen aanbieden, zowel voor kids (5-12jr), jeugd/jong-volwassenen (vanaf 13 jaar) en volwassenen (vanaf 21 jaar). Afhankelijk van de aanmeldingen kunnen de leeftijdsgroepen wat specifieker worden ingedeeld.

NAJAARSCURSUS START VANAF 19 SEPTEMBER (16 lessen)
Eerste les van de cursus is tevens (gratis) proefles! 

Tijden:
Kids 7-9 jr: dinsdag 17:00 - 18:00u
Kids 5-6 jr: woensdag 17:00 - 18:00u
Volwassenen: vrijdag 19:30 - 20:30u

Kosten:
€ 140,- (vanaf 21jr), € 130,- (13 t/m 20jr), € 120,- (t/m 12jr)

Schrijf_je_nu_in.png